понеделник, февруари 19, 2007

Миро Миронов: Вече намираме своя игрови стил

Старши треньорът на Спартак (Варна) Мирослав Миронов заяви, че е доволен от показаната игра от неговите футболисти при победата над Раднички с 1:0. “Стана много добър мач. Раднички е силен отбор, въпреки че е във втора дивизия на Сърбия. Имахме надмощие, особено през първото полувреме, когато създадохме и три-четири голови положения. До 70-ата минута играхме много добре. След това се отпуснахме и дадохме шанс на гостите да направят нещо. Доволен съм най-вече от движението на футболистите по терена, както и от раздаването им. Естествено, има още какво да се изглажда, тъй като виждате колко нови играчи имаме. Основната ни цел в турнира е да обиграем състава за началото на сезона. Най-хубавото е, че вече намираме своя стил”, обясни Миронов. Той призна, че в днешния мач с Дунав ще пусне футболисти, които не са играли много в досегашните мачове. Очаква се почивка да получат Велимир Иванович, Будимир Джукич, Кунчо Кунчев, Боби Георгиев и Христо Арангелов. Запитан кого си пожелава от другата за група за финалния мач в турнира, Миронов заяви, че няма значение кой ще е съперникът, тъй като гледа на двубоите от надпреварата единствето като на контролни срещи.

--- pozvanete.bg


Арнаудов минава днес на преглед

Вратарят на Спартак (Вн) Георги Арнаудов ще бъде прегледан днес. Той получи контузия в адуктора на левия крак по време на проверката с Раднички и бе заменен принудително от Генко Славов. Според изпълнителния директор на клуба Живко Великов травмата може да се окаже и сериозна. Другият получил контузия в мача - Иван Найденов, е по-добре, но не се очаква да играе срещу русенския Дунав днес.

--- pozvanete.bg


“Соколите” очакват още едно попълнение

Още един нов футболист очаква варненският Спартак, разкри изпълнителният директор на тима Живко Великов. “Той е сигурно ново наше попълнение, но от лятото. Сега има вариант да го привлечем, ако клубът му се съгласи да го продаде за тези пари, които им предлагаме. На този етап шансовете това да стане са 50:50 процента”, обясни за “Позвънете Новини” Великов.
Футболистът, който “соколите” чакат е нападател, но от клуба отказват да назоват името му. През трансферния период се спрягаха няколко имена на този пост, между които са Десислав Русев, Жуниван ди Мело и бразилски таран.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: