вторник, февруари 06, 2007

Нигериецът Дино Езе идва в Спартак

Бившият футболист на Берое и Локомотив (Пловдив) Дино Езе по всяка вероятност ще подсили Спартак (Вн), разкри изпълнителния директор на клуба Живко Великов. Нигериецът се очаква да дойде около 10-11 февруари и да вземе участие в турнира в Албена. Първият български клуб на Езе бе Берое, след което той разтрогна със старозагорци заради неполучени суми и премина при пловдивските "железничари". Очаква се Дино Езе да подпише директно контракт със Спартак, без да минава на проби.
На 8 февруали "соколите" очакват и нигериеца Емануел Баба. Сърбинът Велимир Иванович пък се е прибрал за няколко дни в родината си, но в четвъртък го очакват в клуба. Неговата работна виза трябва да е готова утре.
Днес Живко Великов бе в София, където окончателно се разбра с Левски за закупуването на Богомир Дяков. Другият "син" футболист във Варна - Дарин Тодоров, със сигурност ще играе на Коритото през пролетта като преотстъпен, въпреки претенциите на Шумен. "В Шумен да се оправят с Левски. Дарин ще играе при нас", категоричен бе Великов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: