понеделник, февруари 12, 2007

Селекцията в Спартак приключи с привличането на нигериец

Нигерийският нападател Ортега Демиран е последното ново попълнение в Спартак (Вн), разкри изпълнителният директор на клуба Живко Великов. Нападателят бе на проби преди 10-ина дни в тима на Локомотив (Сф). Тогава той остави нелоши впечатления с изявите, които показа в двете контроли на "железничарите" срещу Добруджа и Шумен. Във втората той дори се разписа. Ортега директно ще подпише договор с варненци и няма да минава пробен период, уточни Великов.
Заедно с Ортега Демиран в лагера на Спартак в хотел "Термал" в събота пристигна и Емануел Баба. Нигериецът е бивш защитник на Черно море и Левски. Баба също ще сложи подписа си под договор със "соколите". Двамата футболисти ще играят за Спартак на предстоящия турнир "Албена-Каварна Къп 2007" от 14 до 21 февруари.
"С Баба и Ортега селекцията в нашия тим приключва. Чакаме да дойдат само Велимир Иванович и Марко Шимич. Последният най-вероятно няма да играе в нашия тим. Може да го преотстъпим на някой клуб, тъй като е добър футболист и ще разчитаме на него в бъдеще", каза Великов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: