петък, март 21, 2008

Боян Илиев, Джукич и Вилар аут за мача в Ловеч

Кадровата криза в Спартак продължава. След като в последните два мача поради наказания наставникът Ради Здравков не можеше да разчита на по двама свои футболисти, за предстоящия шампионатен сблъсък с Литекс в Ловеч отново е така. Будимир Джукич получи пети жълт картон в срещата в Вихрен и е наказан за един двубой, а капитанът Боян Илиев е с контузия, която няма да му позволи да играе в Ловеч. Аут е и аржентинецът Фредерико Вилар, който е трайно контузен.
Отделно нападателят Десислав Русев все още не може да бъде уреден с права
© Ole-bg.com
за тима и няма как да е в състава за гостуването. "Вече не знам какво да очаквам по този казус. В БФС са престъпници, не може толкова време да се бави случая", коментира за Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com изпълнителния директор на варненци Живко Великов.
Той добави, че не се предвиждат глоби или други санкции за футболистите, заради загубата от Вихрен (Сандански). "Няма глоби. Дори днес играчите си получиха заплатите. Няма място за санкции или гледане назад. Трябва да се работи", добави Великов.

--- ole-bg.com


Спартак върна Бойко Величков в състава си

Нападателят на Спартак Бойко Величков получи нов кредит на доверие от ръководството и треньорския щаб на "соколите", съобщава официалния сайт на отбора. След домакинската загуба от тима на Вихрен, в която Величков изпусна дузпа, изпълнителният директор на варненци Живко Великов освободи нападателя. Днес бе проведен разговор с треньора Радослав Здравков, капитана на тима Боян Илиев и лично със състезателя. Всички се обединиха около решението, че Бойко Величков е нужен на отбора и с качествата, и професионалния опит, които притежава той може да помогне в трудната ситуация, в която се намира Спартак в момента. Величков ще бъде включен в групата за предстоящия двубой срещу Литекс.
По решение на Комитета за организиране на състезанията към БФС се променя началния час на мача. Срещата ще се състои в събота (22 март) от 18 ч., а не както бе първоначално заложено в програмата в 15,30 ч.

--- ole-bg.com

Няма коментари: