петък, март 21, 2008

Sportingbet стана генерален спонсор на Спартак

Най-големият интернет-букмейкър в света Sportingbet Plc сключи договор за генерално спонсорство с ПФК “Спартак”-Варна. Това е първата подобна сделка в България между футболен клуб и международна компания в областта на онлайн залаганията.
Двумесечните преговори с представители от централния офис на компанията в Лондон се водиха лично от Административния директор на клуба Силвия Николова.
Срокът на подписания контракт е до края на 2008 година.
“Соколите” ще излязат с новите екипи, на които е изписано името на генералния спонсор Sportingbet в предстоящата среща с отбора на “Литекс”, която ще се състои в събота в Ловеч.
Sportingbet Plc, най-голямата компания в областта на онлайн залаганията в света, е регистрирана в Лондон, а акциите й се търгуват на Лондонската фондова борса. Компанията Sportingbet е създадена през 1998 г.
На 28.09.2007 година бе проведена церемония и награждаване на най-влиятелните имена от Интернет игралната индустрия, организирана от “Egaming Review”. За своето доминиращо присъствие, мащабно развитие, разнообразие от предлагани продукти и лидерство в индустрията, Sportingbet бе отличен като най-добър букмейкър в Европа за 2007 година.

--- spartak1918.com

Няма коментари: