сряда, април 02, 2003

Лошият терен пак изпрати "соколите" на "Спортпалас"

Вальо и Пламен Крумов отпадат 90 % за мача с "Марек"
Всеки от нас може да бъде заменен, отборът е в подем, твърди капитанът


Вчера спартаковци се събраха преди обяд на клубния стадион, но подгизналият и ощърбан терен не им позволи да водят пълноценни занимания, а и омекналото игрище трябва да бъде пазено за мачовете от шампионата. Това наложи тренировката да се отложи за следобед, когато Мирослав Миронов отведе отбора на терена на "Спортпалас". В клубния автобус не се качиха Вальо Станчев, Краси Колев и Пламен Крумов. Капитанът се оплаква от болки в бедрото, ударът е получен по време на тренировка. "В едно меле бях ударен, мислех, че контузията е по-лека, но се оказа прекалено сериозна - каза ни вчера Вальо. - Зле е положението и с Пламен, който има мускулно разтежение от дербито. Лекарите много се занимават с нас, но мисля, че 90 % е сигурно отпадането ни от срещата в Дупница."
Краси Колев е с травма в коляното, той е по-голям оптимист от Вальо и вярва, че ще застане на вратата срещу "Марек". И тримата останаха близо 2 часа навън, тичаха около терена, изпотиха се обилно и с други упражнения, завършиха с възстановителни процедури в сауната.
"Ако Господ ни помогне и съдията не ни попречи, можем да вземем 3 точки в Дупница!" - прогнозира вратарят на "соколите". Ще припомним, че рефер е младият Ангел Ангелов, син на ексарбитъра Любен Ангелов. "Нямам притеснение от Ангелов, все пак много е млад, дано не се уплаши, защото в Дупница поначало се играе доста здраво - продължава Вальо Станчев коментара за съботното гостуване. - При нас напрежението значително спадна с успешните игри имаме явен подем, виждам, че вече отборите ни вземат много насериозно. Това ще ни създаде трудности. Но разполагаме с добри футболисти и всеки може да бъде заменен, включително аз и Пламен Крумов. Мисля, че "Спартак" няма да загуби мача в Дупница! Но и "Марек" е сериозен отбор, показа го и в Бургас, като завърши 1:1 с "Нафтекс"!".
Сега думата имат лекарите д-р Якимов и д-р Купенов, ако Вальо и Пламен не са напълно възстановени, няма да пътуват за Дупница. Днес от 15 ч. Мирослав Миронов ще проведе двустранна игра, но още не се знае на какъв терен.
--- more.info.bg

Няма коментари: