четвъртък, април 10, 2003

Наплив от чужди мениджъри на ст."Спартак"

В събота се очаква масирано присъствие на мениджъри, които Николай Ишков ще доведе на клубния стадион. Спецовете ще наблюдават много "соколи" за евентуален трансфер в руски (Иван Кризманич, Дарко Савич), френски (същите двама плюс Георги Караканов) и втородивизонни немски отбори. И останалите играчи на "Спартак" имат шансове да заиграят в чужбина, но като първа вълна за продан са споменатите футболисти.
А "соколите" вероятно ще се откажат от бойкота. Да припомним, че преди седмица те упълномощиха изпълнителния директор Петьо Дончев да обяви тяхно решение: излизат срещу "Марек", но не и срещу "Славия", ако Николай Ишков не изплати заплатите и премиите им. "Знаем, че и на президента не е лесно, вече 9 години само той търси пари - казаха футболисти. - Добре е и изпълнителният директор да се заеме с тази работа и да улесни Ишков. Лошото е, че трудно се мотивира човек, когато няма за какво да играе, все пак ние сме професионалисти, семейства издържаме..."
Очаква се днес Николай Ишков да се разплати с играчите и треньорите, а и с хората от администрацията.
Вчера спартаковци отново ползваха терена на "Спортпалас", за да запазят своя за съботния мач с белите. Николай Станчев отново бе извън групата, потича на клубния стадион. Болката в мускула над коляното понамаля, но Ники не е сигурен, че ще бъде напълно готов за срещата с белите. "Славия" има страх от нас и ако се мобилизираме максимално, ще я бием - убеден е опитният футболист. - "Нафтекс" надигра белите у дома им, създаде повече голови възможности, но шансът беше със славистите. Нашият отбор е в добро състояние, доминирахме срещу "Марек", домакините отбелязаха доста случайни голове!"
--- more.info.bg

Няма коментари: