петък, април 18, 2003

Утре "Спартак" пътува за срещата с Левски

Миньорно настроение при "соколите"
Контузени са Крумов, Ненов, Джурич, Нанков, Колев...


След отнетите 3 точки в полза на "Славия" спартаковци видимо са разочаровани. "Настроението е минорно - призна вчера треньорът Мирослав Миронов. - Ние си свършихме нашата работа на терена, други хора не си свършиха тяхната. Имаме уверението на ръководството, че ще си получим премиите. А аз си ги броя трите точки!" Това бившият славист го казва съвсем сериозно и май че има право.
Разбира се, че е гледал дербито, в което неделният домакин на "Спартак" записа победа над червените. "ЦСКА игра по-добре, сините биха с голям късмет и с абсолютната заслуга на вратаря си Митко Иванков - е коментарът на Миронов. - "Левски" има сериозни кадрови проблеми, с това си обяснявам и неубедителната игра на "Армията". Но "Левски" си е... "Левски"!
Кадровите проблеми не са малко и на стадион "Спартак", като най-сериозно е положението с вратарския пост. След Георги Арнаудов, който ще хвърли патериците след десетина дни, закуца и Краси Колев. Вратарят не е тренирал през седмицата, лекува се вкъщи, д-р Ивайло Якимов редовно го посещава и му бие инжекции, осигурени от лекаря на националите д-р Мишо Илиев. Така твърдата резерва Генко Славов се превърна в твърд титуляр, като окуражи треньорите и съотборниците си със силния дебют срещу "Славия". Втори вратар пак ще бъде клубна рожба: Мишо Михайлов отдавна тренира с мъжете, но за първи път ще бъде в групата. Двамата ще спасяват спартаковската врата в оставащите мачове.
"Не е добре положението и със старата травма на Пламен Крумов - каза ни Миро Миронов. - Нено Ненов има болки от кръстните връзки в коляното. Оплаквания има и Анатоли Нанков, а Диян Джурич отпада за мача заради контузия на глезена. Ще разчитаме на еуфорията при шампионите от победата срещу ЦСКА!"
Така варненци тръгват утре за София след тренировка преди обяд. Днес са на терена от 16 часа.
--- more.info.bg

Няма коментари: