четвъртък, април 10, 2003

Спартак още чака клубния президент

Отборът на Спартак може и да не се качи на лагер преди домакинския мач със Славия в събота. От ръководството на клуба не заявиха категорично дали е предвиден лагер или няма да има такъв, като загатнаха, че все още не е ясно. Предполага се, че ако няма лагер причината ще е финансова. Всъщност тези проблеми не са от днес.

В понеделник, хора от ръководството на клуба са измолили представители на ВиК да не спират водозахранването на стадиона поради неизплатени суми. В отбора на Спартак се радват на топлото време, тъй като след мача с Черно море, настроението от победата бе помрачено от частичното спиране на електрозахранването на стадиона. В резултат на това вече трета седмица съблекалнята на домакините и съдийската стая са без отопление.

Футболистите на Спартак Вн бяха неприятно изненадани от факта, че и след днешната тренировка на стадиона не се появи клубният президент Николай Ишков. Отборът бе уведомен, че Ишков пристига във Варна днес, за да изплати заработените заплати и премии. Футболистите с надежда очакваха появата му, тъй като имаха уверението, че ще им изплати премиите за трите поредни победи в шампионата-успех, който никой от сегашния отбор не може да си спомни от кога не е постиган.
--- ДНЕС +


Няма коментари: