вторник, април 22, 2003

Н.Станчев: Прехвърлих Иванков, Генчев се оказа втори вратар!

"Соколите" взеха точка, че и страха на шампионите, и заслужено отпразнуваха гордото си представяне на "Герена" с поливка в любимия им варненски ресторант "Булгари". Футболисти и треньори пристигнаха от столицата в 2 ч. и директно атакуваха заведението, където правиха "възстановителните процедури" до 5 ч. сутринта. Миро Миронов, много доволен от точката и мъжкото поведение на играчите си, разреши тонизираща почерпка и спане през целия ден.
"И те можеха да ни бият, но и ние имахме шансове да спечелим мача - каза ни вчера Николай Станчев, един от главните герои в битката на "Герена". - Натиснаха ни в началото, имаха няколко възможности, после ние се организирахме и изравнихме играта. Но съдийството много ни попречи! Имаше поне 2 наши атаки, спрени със засади. Свиреха ни много фалове, така трудно се взема инициативата. А върхът беше, когато Станислав Генчев спря топката с ръка пред вратата. Догоних една дълга топка зад отбраната, Иванков ме присрещна, плонжира, копнах топката над него и Генчев игра като втори вратар! Христосков трябваше не само да даде дузпа, но и да му покаже червен картон, защото спира гол с ръка! Ако беше го изгонил, щяхме да ги попилеем. Нищо не играят сините и съдиите не трябваше да им помагат, за да се види колко могат шампионите."
Ще припомним какво каза и Николай Ишков за нашия вестник ведната след срещата: "Ние рисувахме играта на терена! Подаваме жалба срещу съдийството на Ристосков, не че се надявам на нещо, ама ей така. Оставам в София до сряда, да не би пак да има някакви неуредици за служебен резултат..."
Миро Миронов събира отбора днес от 16 ч. и започва нагласата за срещата с "канарчетата" в събота.
--- more.info.bg

Няма коментари: