четвъртък, април 15, 2004

Бунт за пари в "Спартак"

Футболистите бойкотират тренировка,ще играят срещу "Ботев" в събота

Футболистите на "Спартак" бойкотираха вчерашната тренировка от 17 часа. Те разговаряха около 20 минути със спортно-техническия щаб в съблекалнята и напуснаха стадиона. Играчите отказаха да се съблекат, тъй като разбрали, че до мача с "Ботев" няма да получат пари.
Шефът на надзорния съвет Иван Славков отказа коментар, защото не е запознат със ситуацията. В момента той е по бизнесдела в Турция. Президентът Николай Ишков бе лаконичен: "Учуден съм от поведението на момчетата. След като Иван Славков се завърне от Турция, в понеделник ще се срещнем с футболистите и всеки от тях ще е наясно какви пари ще получи до лятото."
Днес отборът се събира за възстановителнта тренировка от 10,30 часа. Два часа по-късно Ради Здравков дава пресконференция за медиите. Според кулоарна информация "соколите" няма да бойкотират двубоя с "Ботев" и ще заминат за Пловдив в пълен състав утре.
Междувременно Валентин Найденов може да продължи с футбола в Кипър или Гърция от лятото. В противен случай той ще остане във Варна, ако отборът оцелее.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: