сряда, април 07, 2004

"Спартак" с нови шефове днес

Опростиха глобата на Диян Кателиев

Нови шефове ще има "Спартак" след събранието на акционерите днес в 17 часа във Фестивалния комплекс. Очаква се в борда на директорите да влязат спонсорът Иван Славков, бившият футболист Иван Войчев и адвокат Бранимир Балачев. Другите членове в момента са председателят Николай Ишков, Иван Славов, Рангел Вълчанов и човекът на Митко Събев - Валери Запрянов. Възможно е някой измежду тях да се оттегли, за да освободи място на новите. Има вариант обаче съставът на борда на директорите да се увеличи след промяна в устава. Най-вероятно Войчев ще изпълнява и функциите на изпълнителен директор по икономическите въпроси. "Промените в ръководството не са толкова важни. Важното е да се реши въпроса с финансирането на клуба", уточниха от "Спартак".
Междувременно БФС опрости глобата от 3000 лева на Диян Кателиев. Санкцията на халфа беше наложена преди две години, когато той обличаше екипа на втородивизионния "Девня". Кателиев ще попадне в групата на "Спартак" за съботното гостуване в Ловеч.

Петев: Не отписваме мача в Ловеч
"Спартак" не отписва мача в Ловеч, гарантира Ивайло Петев. В събота той ще излезе срещу родния си "Литекс", с който стана два пъти шампион на България и веднъж спечели купата. "Имам чувството, че на чужд терен ще вземем една или три точки, където никой не очаква. Не зная само дали това ще стане в Ловеч или другаде", уточни Петев.
Междувременно Марко Палавестрич получи разрешение за работна виза в България. В близките дни сърбинът трябва да отскочи до Белград, за да му заверят документа. Той ще е уреден за гостуването на "Ботев" на 17 април.

Шустера изгоря за два мача
Димитър Георгиев - Шустера, изгоря за стратегическото гостуване на "Ботев" на 17 април. Вчера Дисциплинарната комисия на БФС наказа нападателя на "Спартак" за 2 мача и го глоби с 200 лева за червения картон срещу "Марек". В този мач Георгиев удари с глава защитника Венцислав Бонев.
Аут за една среща са Деян Джурич и Златин Михайлов. Двамата пропускат съботния двубой в Ловеч.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: