събота, февруари 25, 2006

Спартак (Вн) - Спартак (Пл) е финалът при ветераните

Спартак (Вн) и Спартак (Пл) ще играят на финал в четвъртия международен турнир по футбол за ветерани посветен на Националния празник 3 март и в памет на легендата на Черно море Георги Димитров-Червения. Надпреварата се провежда в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта, където днес от 11 ч. е финалът.
Варненските "соколи" бяха убедителни в двете си срещи в групата. В състава им личаха имената на Атанас Атанасов, Георги Иванов-Геша, Георги Мирчев, Димитър Трендафилов и др. В първата си среща те надиграха Партизан (Белград) с 4:1, а следобед победиха със същия резултат Левски. Спартак (Плевен) пък стигна малко трудно до финала. Първо Пламен Гетов и компания надиграха македонския Работнички с 2:1, след което трябваше да спорят за място на финала с Черно море. В редовното време срещата завърши 1:1 (за варненци точен бе Никола Спасов) и така се стигна до дузпи. При ударите от бялата точка неточни за Черно море бяха старши треньорът на мъжкия отбор Илиан Илиев, както и Юлиан Спасов и Юлиян Нейчев. В 11 ч. в мача за трето и четвърто място ще играят Черно море и Левски.
В надпреварата играха и варненските спортни журналисти (на снимката), които обаче отстъпиха с 2:7 срещу Левски и с 4:7 срещу Партизан.

--- ole-bg.com

Няма коментари: