вторник, февруари 28, 2006

Спартак няма да играе на клубния стадион до старта на пролетта

Привържениците на Спартак (Вн) ще видят своите любимци в мач на клубния стадион едва на 11 март, когато тимът приема Калиакра в първия кръг от пролетния полусезон на Източната "Б" група. Заради лошото време пропадна вариантът оставащите две контролни срещи до старта на втория полусезон да се играят във Варна. Утрешната проверка с последния в групата Поморие ще се проведе в Суворово, а началният час е 14 ч. Последната проверка срещу Военния тим на морската столица е в събота от 11 ч. като вариантите за провеждането й на този етап са два - в Суворово или в Езерово.
Четирима футболисти на "соколите" са контузени и няма да играят утре. Траян Дянков има разтежение на бедрения мускул, заради което бе заменен принудително от Милен Христов в проверката срещу Светкавица в събота. Златин Михайлов също има проблем и е на инжекции, а Владо Пекин и Младен Стоев са с травми в коленните стави.

--- ole-bg.com


Соколите ще картотекират играчи на 9 март

Администраторът на Спартак Румен Димов ще картотекира играчите на клуба за пролетния дял на шампионата на 9 март. Това разкри самия той пред "ОЛЕ-БГ". "За 9 март сме се договорили с ръководството на БФС. Всички отбори получават предварително дата, като по принцип ни дават по около 2 часа за цялата процедура. Всички необходими документи са ми подготвени, 9-и, когато от 9 часа трябва да ме приемат във футболния съюз", коментира той.

--- ole-bg.com

Няма коментари: