сряда, февруари 01, 2006

ИВАН ПЕТРОВ: "Радомиров остава в Кипър до юни", "Спартак" играе контрола в Албена

Иван Петров се съмнява, че неговият племенник Тодор Радомиров ще се върне в "Спартак". По този начин бившият национал опровергава информацията, че Тошко ще рита през пролетта при "соколите". "Договорът на Радомиров със "Спартак" изтече още
миналото лято. Докато Живко Бояджиев, който игра с него в севернокипърския "Лапта" има действащ договор до този юни. И двамата нямат проблеми да играят в България, защото Северен Кипър не членува във ФИФА и все едно, че са прекратили състезателната си кариера", обясни Петров.
Бившият собственик на Радомиров и Бояджиев добави, че двамата вече са свободни агенти. Иван Петров няма права над възпитаниците си от школата му "Феър плей". Той иска те да могат да се реализират, където пожелаят.
"Спартак" ще играе контрола в сряда от 14,30 ч. срещу третодивизионния "Чернеморец" (Чернево). Мачът е в курорта Албена, но не на изкуственета трева. От състава на Ради Здравков отпадат Северин Мустафа (контузен), Диян Кателиев (проблеми с ахилеса), Младен Стоев (травма в коляното). Халфът Стоев дойде преди няколко дни от "Локомотив" (Сф).

--- varna-sport.com

Няма коментари: