вторник, юли 04, 2006

Спартак чака двама сръбски полузащитници

Двама футболисти от Сърбия трябва да се присъединят към тренировките на Спартак (Вн), разкриха от пресслужбата на клуба. Става дума за опорен и офанзивен полузащитник, чиито имена и досегашни отбори обаче не се споменават. Те се очакват да пристигнат тази вечер, а утре трябва да се включат в заниманията на "соколите".
Старши треньорът на варненци Мирослав Миронов освободи юношата на ЦСКА Павлин Александров. Както е известно, игралият в Португалия халф, дойде на проби преди няколко дни, но не можа да убеди треньорския щаб, че притежава необходимите качества. В тима обаче дойдоха нови двама състезатели. Това са защитниците Иво Тодоров и Йонко Пейков. Първият е 27-годишен, от школата на ЦСКА, и идва от Монтана, където Миронов бе за последно старши треньор. Пейков пък е на 30 г. и е играл с плевенския Спартак в "А" група по времето на Велислав Вуцов. От клуба уточниха, че Тодоров и Пейков, както и Христо Арангелов, Боби Георгиев и Иван Вълков, които дойдоха още на първото занимание, не са на проби. С тях ще се преговаря директно за сключване на договори. Братята Стоян и Нено Ненови обаче напуснаха клуба и се присъединиха към подготовката на бургаския Черноморец.
На проби в Спартак е единствено Диян Димов от Бенковски (Бяла).
Вчера ръководството на клуба раздаде по една заплата на футболистите. Продължава и ремонтът на стадион "Спартак", който трябва да е готов до 15 юли, за да получи лиценз.

--- ole-bg.com

Няма коментари: