петък, юли 07, 2006

Мирослав Миронов освободи единия сърбин

Старши треньорът на Спартак Мирослав Миронов освободи от тима сръбския халф Мирослав Груич, съобщиха от пресслужбата на клуба. Другият сръбски полузащитник Владица Цакич ще остане на проби в отбора още една седмица. През следващите 10 дни, халфът Георги Ковачев ще се подготвя в родния си град самостоятелно по специална възстановителна програма, изготвена от Миронов. Преди месец Ковачев е претърпял артроскопия на менискуса и все още не е готов за по-сериозни натоварвания. Първата контролна среща на Спартак срещу тима на Шабла ще се състои в събота от 11 ч., вместо от 18 ч.
Днес пък старши треньорът на Спартак Мирослав Миронов приключи трудовите си взаимоотношения с Монтана по взаимно съгласие и до няколко дни трябва да подпише контракт със "соколите".

--- ole-bg.com


Стадион "Спартак" е почти готов за лиценза
Изпълнителният директор на Спартак Пламен Михов гарантира, че "соколите" ще получат лиценз на новото първенство до 15 юли, докогато е срокът им от Българския футболен съюз. "Ремонтът на стадиона е на 80 процента готов. До няколко дни ще сме приключили с него. Доколкото разбрах в понеделник ще се разреши и нашият проблем с НОИ. Тогава ще има заседание на Борда на директорите, след което ще получим разрешение за разсрочено изплащане на задълженията ни", заяви Михов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: