понеделник, юли 31, 2006

Трима бягат от Спартак

Не са като Зико, за да им се молим, отсича треньорът Миронов

Двама футболисти избягаха от Спартак (Вн), а на трети вратата бе тръшната заради това, че се укрива. Халфът Живко Бояджиев, който от 1 юли е свободен агент, се присъедини към Калиакра. Стоян Абрашев пък се завърна в ЦСКА.
- Бояджиев избяга, без да се обади на никого. Той постъпи непочтено. Абрашев постави високи финансови условия. Той искаше да получава по-голяма заплата от тази, която ние можем да му плащаме - уточни Миронов.
Треньорът бе най-ядосан от Станислав Петров. Десният бек се лекува в София от 8 дни и упорито не вдига мобилния си телефон.
- Станислав не е Марадона или Зико, за да му правя компромис. В Спартак не се молим на никого да остане при нас. В случая обаче Петров забрави, че именно Спартак го изгради като футболист - отсече Миронов.
За първото гостуване на Литекс в петък той разполага с 18 здрави футболисти. Двама от тях - Николай Филипов и Диян Кателиев, пропуснаха последната контрола с Добруджа, но ще се възстановят до петък. Кателиев чувства болки в адукторите, а Филипов е пипнал летен грип. Днес се очаква от София да се завърне Ивайло Василев и да поднови тренировки.
Юношата на ЦСКА ще подпише първи професионален договор с варненския клуб. Защитникът обаче няма да е готов за Литекс, тъй като е назад с подготовката заради контузия.

--- 7sport.net /Недко Петров/


Вратар отлага венчавка

Вратарят на Спартак (Вн) Генко Славов за пореден път отказа да заведе пред олтара своята приятелка Мария, въпреки че живеят заедно от осем години. "Сега на първо място за мен е Спартак. Не искам да сме аутсайдери в "А" група", обясни футболистът.
Преди няколко седмици той привърши ремонта на своя апартамент. Това даде повод на съотборниците му да предположат, че сватбеният ритуал е въпрос на дни. Засега обаче Генко и Мария ще продължат да живеят само на семейни начала.

--- 7sport.net /Недко Петров/

Няма коментари: