вторник, юли 11, 2006

В петък инспектират стадиона на Спартак

В петък сутринта стадион "Спартак" ще бъде инспектиран от варненската лицензионна комисия, разкри изпълнителния директор на едноименния клуб Пламен Михов. Както е известно, варненци имат срок до 15 юли (събота) да изчистят всички неизправности на стадиона, както и да оправят задълженията си към НОИ, за да могат да вземат лиценз за новия сезон в "А" група. "В петък в 10,00 ч. сутринта от варненската лицензионна комисия ще ни инспектират. Председател е г-н Петър Пасев, а в комисията ще има още представители на полицията и пожарната, които трябва да видят дали са изпълнени препоръките им и дали е осигурена безопасността на стадиона. В последния месец много се трудихме и съм убеден, че стадионът покрива на 110 процента изискванията", обясни Михов. Според него няма да има проблем и в уточняването на разсроченото изплащане на задълженията към НОИ.

--- ole-bg.com


"Соколите" отиват на лагер в Габрово, Елена или Дряново


Изпълнителният директор на Спартак Пламен Михов разкри, че утре той и администраторът Румен Димов заминават за Елена, където ще се запознаят на място с условията за провеждането на подготвителен лагер на отбора. "Ако в Елена не стане, ще се ориентираме към Дряново или Габрово. За Тетевен вариантът отпадна, тъй като там в момента на подготовка са националите по борба", каза големият талант на Спартак от края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век.
Днес пък старши треньорът на "соколите" Мирослав Миронов се отказа от услугите на двама футболисти. Единият е неизвестен полузащитник, който се включи само в сутрешното занимание, а другият - халфът Владо Стоянов от Своге. С тима продължава да се готви сръбския футболист Любо Цекич. Двама негови сънародници обаче бяха освободени от състава.
Утре спартаковци пътуват за Бургас, където гостуват на местния Черноморец 919 в първата си контрола. Мачът започва в 18,30 ч., вместо в 18,00, както бе обявено през миналата седмица.

--- ole-bg.com

Няма коментари: