сряда, юни 13, 2007

Общинарите във Варна се загрижиха за Спартак
Общинският съвет на Варна се загрижи за съдбата на местния Спартак и информацията, че може да бъде отнет професионалния лиценз на клуба като изпрати декларация до президента на БФС Борислав Михайлов и до членовете на Изпълкома.

В официалното съобщение се казва: „Като орган на местното самоуправление, чиито членове са съпричастни и лично ангажирани със съдбата на варненските спортни клубове, сме силно обезпокоени от вероятността, градът ни да бъде лишен от удоволствието да наблюдава варненските “соколи”, като неотменна част от професионалния футбол в България. Общински съвет – Варна подкрепя усилията на ръководството на ПФК “Спартак” да изгради един съвременен футболен клуб, с модерна база и ДЮШ. На предстоящото заседание на Изпълкома на БФС, разчитаме на вашето обективно решение, в полза на ПФК “Спартак” – Варна и сме убедени, че няма да разочаровате хилядите привърженици на синия варненски клуб.”

В съобщението адресирано до шефовете на БФС се казва, че декларацията е приета с пълно мнозинство на заседание на Общински съвет – Варна.

--- gong.bg

Няма коментари: