вторник, юни 26, 2007

Спартак ще играе с екипировка Ulshport

С екипировка Ulshport ще играе отборът на Спартак в новото първенство. Екипировката е поръчана, но все още не е пристигнала във Варна. Досега варненци бяха обличани от италианската фирма Royal. Имаше вариант и немския концерн Puma да облича спартаковци.
Секторът за гостуващи фенове на стадиона пък ще претърпи ремонт, увери изпълнителния директор на отбора Живко Великов. В момента освежителни действия текат и по тревното покритие, заради което "соколите" ще се готвят извън Варна до началото на първенството. Контролите, които ще изиграе тима, ще са общо седем или осем. Първата проверка е предвидена за 14 юли, като съперник ще бъде слаб тим, който все още не е уточнен. Първият по-сериозен съперник на спартаковци е Калиакра (Каварна), срещу който тимът ще се изправи на 18 юли в Албена.

--- ole-bg.com


Спартак чака и Анатоли Тодоров

Изпълнителният директор на Спартак (Вн) Живко Великов разкри, че е много вероятно нападателят Анатоли Тодоров от Родопа да се присъедини към състава на варненци. "Той има клауза в договора си с Родопа, според която при определена трансферна сума може да си тръгне. Водили сме разговори и е много вероятно да го закупим", каза Великов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: