сряда, април 16, 2003

Краси Колев ще отсъства поне 2 седмици

Вратарят на "соколите" напусна контузен терена в събота, вчерашният преглед на скенер и магнитен резонанс в клиниката на проф.Темелко Темелков показа частично мускулно разкъсване в горната част на бедрото. "Добре, че няма усложнения прищипването в кръста, което получих в Дупница - почти е доволен Краси Колев. - Тогава работата ставаше много по-сериозна! Заради това прищипване правих иглотерапия при д-р Христо Кехайов и играх, пристегнат с колан. Не бях достатъчно повратлив и при приземяването след отскока нещо изчегърка! Разкъдването на мускула!"
Вратарят е решил 2 часа преди мача със "Славия" да излезе на терена, рискът ще бъде заплатен с дълго отсъствие и лечение, добре, че след гостуването на "Ботев" след седмица пак има прекъсване на първенството. Два дни Краси не трябва да напуска дома си, предписан му е пълен отдих. Вчера очакваше Анатоли Нанков да му донесе от София инжекции и хапчета, изпратени от лекаря на националите д-р Мишо Илиев.
Вратарят безкрайно съжалява, че няма да пази срещу един от бившите си отбори: "Всеки футболист очаква мачовете с "Левски", ЦСКА, "Славия", "Литекс", разбира се, и варненското дерби!" Убеден е, че изходът от срещата на "соколите" с шампионите в събота до голяма степен ще зависи от днешното дерби на "Армията"
--- more.info.bg

Няма коментари: