понеделник, септември 01, 2003

Миронов - в Петрич, Грозданов - при Ишков...

В събота Миро Миронов беше на мача "Беласица" - "Видима- Раковски", посещението не беше случайно. "Поемам отбора до края на първенството - призна вчера бившият треньор на "Спартак". - "Беласица" е много зле, едва не загуби мача. Целта е да избутаме някакси първия полусезон и с една сериозна зимна подготовка да се спасим от изпадане."
Миронов не вярва "соколите" да се опаричат, въпреки обещаните 120 000 лева от кметството. "С тях може да се изкара до Нова година - пресмята треньорът. - Момчетата не искат много, по 2 - 3 хиляди лева да вземат и ще живнат. На лагерите в хотелите идваха с по 40 стотинки и цял ден играеха карти, за да не харчат пари! А Вели припадна от глад на една тренировка!"
Миро пак не упрекна президента, но се чуди на намерението на Стефан Грозданов. "Още не съм решил, утре (днес - б.р.) имам среща с Ишков - каза ни вчера Грозданов. - Николай ми се обади седмица преди оставката на Миронов, явно е очаквал. Наясно съм с положението в клуба, искам да помoгна на "Спартак", към който имам слабост, защото е добър отбор. Но трябва да бъде осигурен финансово!"
--- more.info.bg

Няма коментари: