вторник, септември 02, 2003

Разговорът Ишков - Грозданов продължи и снощи

Президентът на "Спартак" Николай Ишков и бившият (бъдещ?) треньор на "соколите" Стефан Грозданов разговаряха и вчера до късно. "Единственото условие, което поставям, е отборът да бъде осигурен финансово", повтори и вчера софиянецът. По всяка вероятност Грозданов ще поеме "Спартак" до ден-два.
Въпреки финансовата криза футболистите твърдят, че няма да бойкотират срещите. "Всеки си има морал - бе категоричен Злати Михайлов. - Отборът със сигурност ще играе и в следващите срещи. Никой не си и помисля, че "Спартак" може да изпадне. Има толкова по-слаби отбори в първенството, че дори и с непълна мотивация ще се справим. Резултатът от мача в Бургас лъже, "Нафтекс" не бе много по-добър от нас."
"Добре играхме, изтървахме положенията си, а не ни дадоха и дузпа, е мнението на Георги Мечечиев. - "Нафтекс" е по-слаб от миналата година, дано да вземем пари тези дни, не вярвам да изпаднем, но надали това ще са последните загуби с такъв резултат."
"Трябваше да вкараме още през първото полувреме - заяви Дарко Савич. - Две дузпи не ни свириха, при 1:2 се хвърлихме всички напред и така Пламен Крумов отбеляза. Тежко е положението, но не вярвам някой да откаже да играе, не знам обаче докога ще издържим така."
--- more.info.bg

Няма коментари: