сряда, септември 03, 2003

Грозданов в "Спартак" до Нова година

Завръщането на Стефан Грозданов като старши треньор на "Спартак" е факт. Това съобщи за "Черноморие" президентът Николай Ишков. "Постигнахме принципно съгласие със Стефан. Той ще води отбора до Нова година, а след това ще седнем с него и ще решим какво да правим. Не съм му поставял конкретни цели", заяви Ишков. Според него Грозданов идва във Варна в четвъртък или най-късно до края на седмицата.
Дипломираният историк потвърди, че ще поеме за трети път варненския клуб, макар че не било още 100 % сигурно. "Наистина почти сме се разбрали с Ишков и преговорите са пред финализиране. Още не съм казал обаче окончателно "да", заяви от София Грозданов. Най-вероятно той ще проведе първата си тренировка, след като на футболистите им бъде платено. Това може да стане факт днес.
Разбра се още, че до януари "Спартак" няма да продава свои футболисти зад граница. "Дори да е имало интерес, нищо не се получи и трансферните пазари затвориха. Възможно е да водим преговори с чужди клубове, но евентуални договори ще се подписват в началото на 2004 г.", уточниха от клуба.
Спартаковци още не знаят кога ще тренират за първи път под ръководството на Стефан Грозданов.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: