четвъртък, декември 18, 2003

Защитник на Спартак продаден на Левски

Левият бранител на Спартак (Вн) Стефан Дончев е първото ново попълнение на Левски. Той замина вчера за София, където трябва да мине медицински прегледи. "След като ги премине, може да го смятаме за играч на Левски. Разбира се, че ще платим на Спартак, но не ме карайте да ви казвам сумата", каза главният мениджър на "сините" Андрей Желязков. Дончев потвърди новината и сподели, че от суеверие просто не желае да се коментира повече. Той заяви единствено, че трябва да договори личните си условия.
Продажбата е спасителна за президента на Спартак (Вн) Николай Ишков, който се надява с парите от трансфера да плати на играчите, които в противен случай ще отидат на арбитраж за разтрогване на договорите. Преди началото на сезона Ишков продаде на ЦСКА вратаря Генко Славов и Мартин Керчев и така успя да започне първенството.
Очаква се още няколко футболисти на Спартак да поемат към други отбори. Първи след Нова година заминава Иван Кризманич за френския Гренобъл, а другият сигурен е Златин Михайлов, който ще се завърне в Израел. За последния клубът обаче няма да получи и стотинка.
--- SportBg.com

Няма коментари: