четвъртък, декември 18, 2003

Стефан Дончев: Птичето каца веднъж на рамото

- Зная само, че Георги Василев и Андрей Желязков са харесали играта ми в шампионатния мач срещу Локомотив в София. Тогава отбелязах гол за победата ни с 2:1, която впоследствие бе отнета по служебен начин - уточни 27-годишният футболист. - Николай Ишков ми съобщи, че трябва да пътувам за София, за да премина медицински прегледи. Ако ги издържа, все ще се разберем за личните ми условия. Все пак това е Левски.
Стефан Дончев разкри, че сините проявили интерес още през януари по време на лагер в Анталия. Защитникът се харесал на бившия треньор в Левски Славолюб Муслин. Варненецът така и не разбрал защо работата пропаднала.
Първата задача на Стефан Дончев ще е да се наложи в основния състав на вицешампионите.
- Ще е адски трудно, в Левски са събрани най-добрите футболисти у нас - обясни Дончев, чийто брат Диян стигна дори до националния тим. - Само треньорът знае къде ще бъде използван. Моята работа е да показвам непрекъснато на тренировките и мачовете, че Левски е направил правилния избор. Ще дам всичко от себе си за спечелване на титлата, дай боже купата, както и за достойно представяне срещу Ливърпул.
--- 7 dni sport

Няма коментари: