вторник, февруари 03, 2004

"СПАРТАК" - "ДОБРУДЖА" 0:1

"Спартак" привлича двамата сърби Марко Палавестрич и Ивана Курдович за пролетния полусезон. Това обяви треньорът Стефан Грозданов след загубата от "Добруджа" с 0:1 на "Спортпалас" вчера. "Не вярвам обаче да привлечем други нови футболисти. Още преди седмица казах, че не виждам светлина в тунела и сега положението същото", песемист е Грозданов. Колегата му Илия Илия обаче каза, че с треньор като Стефан Грозданов "Спартак" трябва да е спокоен. "По-вероятно е "Спартак" да остане с Грозданов в елита, отколкото "Добруджа" да влезе при майсторите с мен", заяви Илиев.
Срещу добруджанци "Спартак" едва събра отбор заради кадровите проблеми и контузиите. Единствения гол в спаринга отбеляза братът на Светльо Тодоров - Павлин, който се възползва от асистенция на Калоян Генчев. Николай Станчев и Иван Павлов треснаха гредите, а към края Окан Хасан напусна с контузия в глезена. Дебют и бенефис за "Спартак" записа Симеон Симеонов от школата на ЦСКА. "За какво ни е, щом "Добруджа" го освобождава", уточни Грозданов.
Мишо Лазаров поднови тренировки, но в началото на другата седмица ще се разбере дали ще е готов за първото гостуване в Петрич. Боби Райнов не се завърна при варненци вчера, но се очаква това да стане днес.
"СПАРТАК" - "ДОБРУДЖА" 0:1
0:1 - П. Тодоров, 43 мин.
Съдия: Илиян Василев (Добрич), стадион "Спортпалас", 20 зрители.
"СПАРТАК" (1-4-4-2): Голубович - Куин, Савич, Михайлов, Ташев - Павлов, Палавестрич, Станчев, Костадинов - Курдович, Хасан (Арнаудов, Кателиев, Митев, Симеонов).
"ДОБРУДЖА": Илчев, Флоров, Славов, Димитров, Стефанов, П. Тодоров, Йованович, Йор. Тодоров, Начев, Генчев, Кичуков (Ат. Георгиев, Желев, Кънчев, Сабриев, Кискинов).
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: