неделя, февруари 08, 2004

Р. Тодоров, Жеков и Дончев се връщат в "Спартак"

"Соколите" биха с 4:1 "Черноморец" (Бч)


Валентин Станчев премина в кръвния враг

"Спартак" (Вн) става стабилен тим след връщането на трима опитни играчи. "Соколите" ще бъдат подсилени от Станислав Жеков, Радомир Тодоров и Диян Дончев. Първите двама идват от "Нафтекс" като преотстъпени, играли са в "Спартак". Дончев направи няколко тренировки с "Локомотив" (Сф), но не се разбра с шефовете и тръгна за Варна. "Сега почваме селекцията - каза треньора Стефан Грозданов. - "Спартак" ще изглежда по съвсем друг начин. С привличането на Ивайло Петев, Станислав Жеков и Диян Дончев ставаме стабилен тим. Чакаме връщането и на Димитър Георгиев (Шустера).
В контрола играна на Спортпалас "Спартак" (Вн) победи "Черноморец" (Бч) с 4:1. Варненци поведоха с 4:0, накрая В. Маринов вкара от дузпа в 80-ата мин от дузпа за тима от Балчик. Преди това се разписаха Иво Димов в 14-ата, Радомиров в 33-ата, Величков в 55-ата и Палавестрич в 58-ата мин.
"Спартак" игра в състав: Голубович, Палавестрич, Михайлов, Савич, Ташев, Павлов, Станчев, Петев, Райнов, Иво Димов, Радомиров (Арнаудов, Величков, Илиев, Филипов, Курдович, Хасан, Костадинов).
--- www.varna-sport.com

Няма коментари: