четвъртък, февруари 26, 2004

Чужденци ще наливат пари в "Спартак" !?
Ради Здравков идва днес във Варна, може да поеме отбора


Николай Ишков е пред финализиране на сделка с чужди бизнесмени, които евентуално ще наливат пари в "Спартак" срещу акции или рекламен договор. Въпросните бъдещи партньори на президента не са източноевропейци, научи "Черноморие".
Разбра се още, че спартаковци преговарят със свободни агенти. Те са прекратили договорите си със своите отбори на последния арбитраж, но дали ще се стигне до трансфер, ще се разбере другата седмица. Марин Ценов още не е уреден, тъй като извънредният арбитраж не е насрочен.
Днес във Варна пристига Ради Здравков. Официално той пътува с ветераните на ЦСКА за турнира, но още утре може да поеме "Спартак". Това ще стане при положение, че Ишков плати на футболистите. "Чакам сигнал от съблекалнята на "Спартак". Разбера ли, че играчите ще мислят само за футбол до лятото и аз мога да изисквам от тях, поемам ангажименти към отбора", уточни за "Черноморие" Здравков.
Николай Ишков идва във Варна утре. Вчера той присъства на експертната комисия, която разгледа жалбата на варненци за неполучени 5000 лева от "Левски" за талантите Иво Михайлов и Иван Цачев. Решението на комисията е отложено за 8 март. "Казаха ни, че има разминаване в кореспонденцията на двата клуба, но за мен е ясно, че "Левски" не иска да плаща символичната сума. Ние настояваме да я получим, за да има минимална отплата за треньорите на двете момчета", уточни Ишков.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: