вторник, май 11, 2004

"Ботев" опитва да пробие "Спартак"

Между 1000 и 1500 лева вземат "соколите" при оцеляване
Зловещ слух изправи на нокти феновете на "Спартак". До тях е достигнала ниформация, че от "Ботев" ще опитат да "хванат" футболисти на варненския клуб за съботния мач с "Родопа". Както е известно, пловдивчани са обещали и тлъсти премии на смолянци за точка във Варна.
В "Спартак" обаче са убедени, че е невъзможно да бъдат "пробити" техни футболисти. "Имаме пълно доверие на момчетата. Не вярваме някой от тях да си заложи името и авторитета точно в такъв мач. Изобщо не смятаме да им събираме мобилните телефони, да правим разследване или да вземаме някакви мерки", съобщиха от клуба.
Междувременно се разбра, че "соколите" ще вземат между 1000 и 1500 лева за оцеляване в елита. Сумата се е натрупала от остатъка от заработените премии през пролетта. До този момент футболистите получаваха 50 % от стимулите. Останалата половина се натрупва и ще се раздава при свършена работа.


КАМЕН АЛЕКСИЕВ ЩЕ РЪКОВОДИ СЪБОТНИЯ МАЧ "СПАРТАК" - "РОДОПА" ВЪВ ВАРНА. Алексиев свири на варненци и при победата с 4:0 над "Локомотив" (Сф).


Крумов остава в "Нафтекс"

Пламен Крумов ще стане собственост на "Нафтекс" през лятото. Това обяви за "Черноморие" Николай Ишков. През този сезон нападателят игра за бургазлии под наем. "Дал съм дума на Митко Събев за Крумов и ще я изпълня", уточни президентът на "Спартак".
Ишков призна, че е притеснен за съботния мач с "Родопа". "Вярвам, че ще победим, но нека не казваме хоп, преди да сме скочили. Да изчакаме последния съдийски сигнал и тогава да говорим", заяви Ишков.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: