четвъртък, май 13, 2004

Пускат без пари на "Спартак" - "Родопа"

Факлите на триумфа лумват в 90-ата минута

Входът за съботния двубой "Спартак" - "Родопа" ще е свободен. Жестът, разбира се, е на Иван Славков. Ултрасите влизаха без пари и в предния домакински мач с "Локо" (Сф), който варненци спечелиха с 4:0. "Времето в събота ще е хубаво и аз очаквам повечко хора на стадиона, за да видят как ще оцелеем в "А" група. Няма да празнуваме дълго, тъй като ни чака много работа по селекцията за другия сезон и приключване на ремонта на стадиона", уточни за "Черноморие" Славков.
Ентусиазирани от решението на Славков, от фенклуба на "Спартак" се заканиха на стадиона да дойдат над 3000 зрители. "Ще подкрепим мощно нашите любимци, а към 90-ата минута ще запалим факлите на триумфа. Очакваме след последния съдийски сигнал футболистите да спазят традицията и да хвърлят фланелките си към агитката", заяви за "Черноморие" секретарят на фенклуба Стефан Филипов.
Треньорът Румен Димов ще направи две или три промени от състава в последната среща. Със сигурност в 11-те за съботния мач се завръщат Валентин Найденов и Иво Димов.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: