вторник, май 25, 2004

ЩЕ КАНЯТ "соколите" в Интертото, те си искат лиценза

Шефовете на БФС може да поканят във вторник "Спартак" за участие в турнира "Интертото". Във футболната ни централа изпаднаха в безизходица, след като всички клубове по-нагоре в класирането отказа да играят в летния европейски турнир. "Соколите" завършиха на 13-то място в класирането, а според правилата в състезанието може да се включат отборите до 8-мо място. В УЕФА обаче неведнъж са правили компромиси в това отношение. Ръководството на "Спартак" би приело включването в Интертото, ако клубът получи лиценз за елитната група. От друга страна във Варна няма нито един стадион, който да отговаря на изискванията за участие в евротурнир. Не е изключен варианта, ако "Спартак" се пусне в Интертото да проведе срещите си на стадион "Тича", който е с по-добри показатели пред УЕФА в сравнение със "Спартак".
В първия кръг българският представител среща грузинци, във втория белгийци, а в третия европейския шампион от 1997 г "Борусия" (Дортмунд).

--- www.varna-sport.com

1 коментар:

Анонимен каза...

a tova shte e veche varha! Nqmame licenz za A-grupa, a shte ni kanqt za Intertoto! Oshte edno dokazatelstvo, che jiveem v durjava narechena Absurdistan!
SAMO SPARTAK!