вторник, август 03, 2004

Петър Курдов извежда Спартак в 17 ч


Петър Курдов ще изведе футболистите на Спартак Вн за следобедната тренировка в 17 часа на клубния стадион. Това ще бъде и първият пряк контакт на специалиста с наличните футболисти във варненския тим. Петър Курдов се е срещнал днес със силния човек в Спартак Иван Славков и според запознати се е съгласил да води тима. Среща със Славков е провел и Иван Петров. Последният води Спартак от началото на подготвителния период, но договор не му бе предложен. В 15 часа Иван Петров дава пресконференция на стадион "Спартак".



Иван Петров освободен от Спартак

Досегашният наставник на Спартак/Вн/ Иван Петров бе освободен от поста си. Това му казал лично президентът на клуба Иван Славков.Тази вечер от 18.00 ч тренировката на отбора ще води новият треньор Петър Курдов."Прекалено много общуваше с медиите. Нямаш достатъчно опит като треньор за отбор от първата ни група"-това са доводите на ръководството на клуба за освобождаването на Иван Петров, а също така и бизнес-дела с новия наставник Курдов. "Замислям да изтегля от тима моите момчета от Феър Плей. Така Спартак ще тръгне за Петрич с 11 души и 3 вратари"-коментира Иван Петров.


Иван Петров: "Моето място е в Спартак /Вн/"

Иван Петров, бившият вече наставник на Спартак/Вн/ заяви, че ще бъде трудно на Спартак да картотекира играчите за новия сезон. "Клубът има задължения от 2,8 милиона лева. Жалко, че това се случва на връх рожденния ми ден"-твърди Иван Петров. Утре той става на 49 г. "Не могат да ме уволнят, тъй като нямам сключен договор. Не приемам некомпетентни критики от хора, които не разбират от футбол"-заяви Иван Петров. Той допълни, че не могат настоящите шефове в клуба да се подиграват с него и с труда му. "Дал съм 20 години на Спартак/Вн/. Моето място е тук"-категоричен е Иван Петров.Той допълни, че не би се съгласил да бъде помощник на Курдов, макар че няма покана за тази длъжност на този етап.

Няма коментари: