вторник, август 10, 2004

Диян Дончев разговаря с Иван Войчев
На стадион “Спартак” днес се появи и бившият футболист на тима и настоящ на Локомотив Сф Диян Дончев, който се възстановява от контузия. Защитникът призна, че е имал разговор с изпълнителния директор на Спартак Иван Войчев. Преговорите между двамата са били по повод дължимата сума на клуба към футболиста, който разтрогна договора си още през зимата. Стана ясно, че се е стигнало до някакъв компромисен вариант. Припомняме, че шефовете на Спартак разговарят с всички 9-има футболисти разтрогнали по вина на клуба, както и с адвокатите им по дължимите суми. Целта е Спартак да получи отново правото да картитекира футболисти.

Юноша на Левски в Спартак
Юноша на Левски се присъедини към Спартак Вн. Неговото име е Виктор Софрониев. Той играе на поста център халф. На 23 години е. За последно е играл в Костинброд.

Футболистите на Спартак здраво се потят на тренировка
Сериозно се изпотиха на днешната сутрешна тренировка футболистите на Спартак Вн под ръководството на треньора Петър Курдов. След като имаха занимания във фитнес залата, играчите трябваше да спринтират и по стълбите на стадион “Спартак” (виж горе на снимката). Сред тях бьхя Мишо Лазаров и Дарко Савич. На сериозна тренировка бяха подложени и вратарите на варненския тим под ръководството на Илко Станчев, който непрестанно даваше указания.

--- http://www.sia-dks.com

Няма коментари: