четвъртък, август 05, 2004

Ишков преотстъпил Швайца на Родопа без знанието на Иван Славков

Бившият президент на Спартак Вн Николай Ишков е преотстъпил Иван Павлов - Швайца на Родопа без знванието на президента на варенския тим Иван Славков и на изпълнителния директор Иван Войчев. Това разкри Войчев на пресконференцията днес. Той дори намекна, че Николай Ишков може е взел и някаква сума за преотстъпването на Швайца на Родопа, който има още година договор със Спартак.

Дарко Савич се завръща в Спартак , чака се Мишо Лазаров
Разтрогналият със Спартак Вн сръбски бранител Дарко Савич ще се завърне в отбора. това разкри днес изпълнителният директор на клуба Иван Войчев. Сърбинът ще започне подготовка със Спартак в понеделник.Стана ясно също, че има голяма вероятност Мишо Лазаров също да се завърни в Спартак. Продължават преговорите с разтрогналите 9-има футболисти, както и с техните адвокати за разсрочено изплащане на дълговете към тях. Очаква се максимум до месец Спартак да получи правото да картотекира нови попълнения. В случай, че падне забраната договори се очаква да подпишат Иван мартинов, Мишо Лазаров, Дарко Савич и др. Преговаря се за привличането и на преотстъпени играчи от Левски.

Войчев: "Петров даваше прекалено голяма гласност на проблемите"
"Една от основните причини да не бъде предложен договор на треньора Иван петров е прекалено голяма гласност, която той даваше на вътрешно клубните проблеми", това разкри на пресконференция днес изпълнителният директор на Спартак Иван Войчев. "Другата причина е, че въпреки че знаеше, че можем да картотекираме едва 16 футболисти (13 полеви и 3-ма вратари), той нито веднъж в контролите не заложи на точно тази група футболисти да играят заедно", добави Войчев. Той пое цялата отговорност за престоя на Иван петров в Спартак през тези 40 дни от подготовката на тима.


Картотекирани футболисти на Спартак до момента
Предлагаме ви футболистите на Спартак Вн, които са картотекирани до момента. На тях ще се разчита и за съботното гостуване на тима в Петрич на Беласица:Георги Арнаудов, Христо Николов, Георги Колев, Николай Станчев, Окан хасан, Диян кателиев, Златин михайлов, Георги Костадинов, Марин ценов, Милен Христов, Тодор Радомиров, Марко Палавестроч, Георги Филипов, Красимир Стефанов, Калоян Каров, Иво Димов.

http://sia-dks.com

Няма коментари: