сряда, август 17, 2005

Генко Славов сигурен в успеха над Добруджа

Вратарят на Спартак Генко Славов се закани, че тимът му ще победи Добруджа и ще продължи с пълен актив след втория кръг на първенството в Източната "Б" група. Той добави, че добричлии са опасни единствено в нападение, докато отбраната им е слабото място. "В Каварна играхме много силно и трябва да повторим това ни представяне и срещу Добруджа. Длъжни сме да бием. Все пак това е домакински мач. У дома трябва да вземаме всичко, а навън да крадем точки откъдето можем. Добруджа ги бихме в подготовкато гости. Отпреде играят силно, опасни са. Но слабото им място е отбраната и от това нтрябва да се възползваме ние. Трябва да бием и да отидем със самочувствие в Русе, където имаме труден мач с Дунав", заяви за "ОЛЕ-БГ" Славов.
Вчера ръководството на Спартак раздаде на футболистите премиите от по 300 лева за победата с 1:0 при гостуването на Калиакра (Каварна) в първия кръг.
Футболистите на Добруджа също ще получат премии за равенството срещу Поморие до събота. Играчите ще бъдат финансово стимулирани, ако вземат точка или три в предстоящото гостуване на Спартак. С отбора вече тренират Венци Желев, Здравко Петров и Младен Димитров, които доскоро лекуваха тежки травми.

--- ole-bg.com

Няма коментари: