понеделник, юли 31, 2006

Очакват нови 3-ма играчи при "соколите"

Нови 3-ма играчи очакват в щаба на Спартак (Вн). Единият е братът на вече подписалия договор с клуба Нено Ненов-Стоян, който трябва да пристигне в морската столица късно днес. За утре на "Коритото" пък трябва да дойдат халфът на Несебър Георги Иванов и игралият за последно във Видима-Раковски централен нападател Владислав Василев.
Междувременно "соколите" картотекираха 20 играчи в БФС. Това са: Генко Славов, Георги Арнаудов, Станимир Георгиев, Ивайло Тодоров, Иван Вълков, Троян Радулов, Христо Арангелов, Даниел Ангелов, Владимир Пекин, Боян Илиев, Николай Филипов, Георги Филипов, Владислав Мирчев, Тодор Радомиров, Борислав Георгиев, Йонко Пейков, Диян Кателиев, Нено Ненов, Иво Кирчев и Николай Станчев. В четвъртък предстои картотекирането и на останалите състезатели на Спартак, които ще подпишат и договори с клуба.

--- ole-bg.com


Мартин Ковачев се размина със Спартак


Защитникът на Литекс Мартин Ковачев се размина със завръщане във варненския Спартак. Както е известно, "соколите" искаха да привлекат бранителя под наем, но ръководството на ловчанлии реши да го продаде на Дунав (Рс) в последния момент. "Знам, че имаше интерес от страна на Спартак, но вече съм продаден на Дунав, заяви първо пред в. "Черно море" железният защитник. "Късно снощи ръководството на Литекс се е споразумяло с русенци и сега ще пътувам да се присъединя към новия си отбор. За престоя си в Ловеч не мога да бъда доволен, тъй като нямах достатъчно възможности за изява. Но пък животът продължава. Дунав е отбор с традиции, има цел за влизане в А група, така че може и да ми е на късмет това, че отивам да играя в Русе. За предстоящия мач Литекс - Спартак (Вн) определено ловчанлии са фаворити, тъй като са по-добрият отбор, домакини са. Освен това Литекс ще се бори за титлата и не може да си позволи лукса да изгуби точки у дома от Спартак. Другата цел на ловчанлии е влизането в групите на турнира за Купата на УЕФА", добави Ковачев.

--- ole-bg.com


Живко Бояджиев се присъедини към Калиакра

Полузащитникът на Спартак (Вн) Живко Бояджиев няма да играе при "соколите" през новия шампионат. Полузащитникът от два дни се готви с Калиакра (Каварна). Тези дни се очаква да стане ясно дали Венци Маринов ще подпише с клуба.

--- ole-bg.com


Съдийски назначения за първия кръг в "А" група

Официалният сайт на ПФЛ публикува съдийските назначения за първия кръг в "А" група:
ЛИТЕКС - СПАРТАК (ВН)
(Стоян Алексиев, Веселин Мишев, Иво Колев, четвърти – Николай Йорданов)


Съдийски назначения за втория кръг в "А" група

Официалният сайт на ПФЛ публикува съдийските назначения за мачовете от втория кръг в "А" група:
ЛЕВСКИ - СПАРТАК (ВН)
(Ивайло Бозев, Румен Държиков, Илко Томов, четвърти – Христо Ристосков)

--- focus-sport.net

Няма коментари: