понеделник, юли 24, 2006

Ненов дойде в Спартак, Литекс казва за своите след мача с Копер

Централният защитник Нено Ненов се присъедини към подготовката на Спартак (Варна) днес. Той направи първа тренировка със "соколите", след като наставникът Мирослав Миронов го убеждаваше дълго време. Опитният футболист дори пристигна с Миронов на първото занимание на 26 юни, но впоследствие се прибра в Бургас, където се готви с Черноморец 919.
Спартак се стреми да укрепи отбраната и с Мартин Ковачев, който да бъде даден под наем от Литекс. Очаква се ловчанлии да пратят във Варна и един нападател, най-вероятно Костадин Хазуров. Всичко това обаче ще стане ясно след мача на "оранжевите" със словенския Копер в четвъртък от предвариления кръг на турнира за Купата на УЕФА.
От днес започна подписването на договорите на новите футболисти в отбора и тези, чиито договори с клуба изтичат. Контрактите трябва да са парафирани до петък, когато администраторът Румен Димов и изпълнителния директор Пламен Михов отиват в София, за да картотерират футболистите.
В сряда "соколите" играят предпоследната си контролна среща преди старта на новото първенство. Мачът е срещу Светкавица от 18 ч. в курорта Албена. В събота пък варненци гостуват на Добруджа.

--- ole-bg.com

Няма коментари: