събота, октомври 07, 2006

Станимир Георгиев прави хеттрик срещу Суворово

Спартак бие 5:1 третодивизионния тим в контрола. Иво Димов игра едно полувреме след повече от две години извън терена

Спартак (Вн) победи с 5:1 като гост третодивизонния Суворово в контролна среща, целяща да запълни паузата в шампионата, породена от квалификациите на националния ни отбор по футбол. Старши треньорът Мирослав Миронов пусна в игра предимно футболисти, които по-рядко намират място на терена. Един от тях - Станимир Георгиев, се разписа цели три пъти в противниковата врата. След повече от две години извън футбола пък за първи път, макар и неофициално, фланелката облече Иво Димов. Ексцентричният халф игра едно полувреме, след което бе заменен от Владислав Василев.
Варненци поведоха в резултата в средата на първото полувреме след много красиво попадение на Стоян Ненов от пряк свободен удар, изпълнен от границата на наказателното поле. Домакините, за които играят доста от юношите старша възраст на Спартак, успяха да изравнят, но след едно центриране от корнер няколко минути преди почивката Тодор Радомиров се разписа с глава - 1:2.
През второто полувреме в игра се появиха още шестима футболисти, а Станимир Георгиев оформи резултата с хеттрика си.
Старши треньорът Мирослав Миронов заяви, че мачът е бил полезен за неговите подопечни, а резултатът не го интересува. “Получи се добра тренировка, в която имах възможност да видя и футболистите, които по-рядко влизаха в игра. Донякъде съм доволен от тях. Резултатът не ме интересуваше, въпросът бе да използваме срещата като една добра тренировка. Иво Димов игра едно полувреме, но е рано да се каже дали е напълно готов и колко време ще може да играе в мача с Черноморец (София). Колкото до юношите ни в Суворово - момчетата играха с желание, искаха да се представят на добро ниво”, коментира за “Позвънете Новини” Миронов.
Той събира днес футболистите си за сутрешна тренировка, след което ги пуска в почивка до понеделник следобед.

Суворово - Спартак (Вн) 1:5

- Спартак: Славов, Стоян Ненов, Б. Илиев, Радулов, Иво Василев, Пекин, Н. Филипов, Вълков, Ст. Георгиев, Иво Димов, Радомиров (Арнаудов, Н. Станчев, Арангелов, Пейков, Влади Василев, Иво Кирчев)

--- pozvanete.bg

Няма коментари: