вторник, октомври 17, 2006

Пламен Михов: Винаги ще има недоволни фенове

Изпълнителният директор на Спартак (Вн) Пламен Михов смята, че феновете не трябва да нападат старши треньора Мирослав Миронов и да му искат оставката. Както е известно, част от привържениците на отбора поискаха треньорът да си тръгне след последния съдийски сигнал при минималната победа над Черноморец Бургас (София) 2:1. “Винаги ще има хора, които са недоволни. Не може да се угоди на всички. Свое виждане си има всеки. Аз не мисля, че трябва да се обвинява Мирослав Миронов. Той си върши много добре работата. В този мач нямахме късмет, но както се казва - всичко е добре, когато свършва добре. Според мен момчетата играха правилно, а не както обикновено - хаотично. Имаше добри подавания, захождания по фланговете, изобилие от голови ситуации. Просто си пролича, че отборът вече има изграден стил на игра. Само ме е яд, че не влезе някой по-ранен гол, а трябваше да треперим до последния съдийски сигнал”, коментира за “Позвънете Новини” бившият футболист на “соколите” от края на 70-те и началото на 80-те години.
По повод желанието на президента на Черноморец Бургас Ивайло Дражев срещата да се преиграе заради слабо съдийство, Михов каза: “Това е несериозно. Ние ли сме виновни? Няма какво да коментирам тези думи на Ивайло Дражев.”
Той добави, че футболистите на Спартак ще получат премии за победата над бургаско-софийския тим.

--- pozvanete.bg


Можехме да победим с 5-6 гола, смята Генко Славов

Вратарят на Спартак (Вн) Генко Славов призна, че е сгрешил при попадението на Черноморец Бургас (София) и се ядосваше, че съотборниците му са нямали късмет в създадените над 10 голови положения. “Гарантирам, че не сме подценили в никакъв случай Черноморец. Изпуснахме през първото полувреме да си решим мача. След това си признавам, че сгреших при избиването на топката. Никой не ми пречеше, просто не я пратих там, където исках. След гола пропуснахме още много положения, можехме да бием с 5-6 гола разлика. Гостите пък успяха с две слизания към вратата ни да вкарат веднъж”, коментира Генко. Защитникът Нено Ненов пък се ядосваше, че гостите са се бранили с 10 души през цялото време. “Черноморец не е слаб отбор, все пак отмъкна точка от Литекс. Гостите стигнаха веднъж до вратата ни и вкараха, ние пък имахме не знам колко греди и положения, но срещу 10 човека наредени отзад е трудно да вкараш. А и Черноморец имаше голям късмет”, каза опитният бранител. Вчера варненци подновиха тренировките. Единствено Иво Димов, кой
то донесе победата над Черноморец, се готви на облекчен режим, но се очаква да е готов за предстоящото гостуване на Вихрен в Сандански тази неделя.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: