петък, октомври 13, 2006

Николай Станчев прекрати кариерата си

Ветеранът на Спартак Николай Станчев приключи с футболната си кариера, научи спортният сайт на Варна www.ole-bg.com. Капитанът на "соколите" се е разбрал с ръководството да поеме отбор от детско-юношеската школа на варненци, а от управата на клуба изказаха големите си благодарности за всичко което Ники е дал на клуба. В най-близко време се очаква да бъде посочен и отборът, на който Станчев ще стане треньор. Николай Станчев е в Спартак от 1994 г., като е напускал само 2 пъти "соколите" - при трансферите си в португалския "Шавеш" и германския "Заксен". В кариерата си във варненския клуб изигра 246 мача и отбеляза 18 гола.

--- ole-bg.com


Нов директор и помощник треньор в Спартак

Спартак ще има нов спортно-технически директор и нов помощник треньор, научи спортният сайт на Варна www.ole-bg.com. Съответно това са бившият играч на дублиращия тим на "соколите" Живко Великов (на снимката) и досегашният треньор в ДЮШ Тодор Попов. Очаква се утре ръководството на варненци да потвърди извършените промени в клуба на пресконференция на стадион Спартак. Досегашният изпълнителен директор Пламен Михов запазва поста си.

--- ole-bg.com


Живко Великов: Обещавам, че цирковете от времето на Ишков няма да ги има

Новата фигура в спортно-техническото ръководство на Спартак Живко Великов призове феновете на тима да подкрепят отбора в трудните мачове до края на сезона. "Нека всички, които обичат Спартак да дойдат на стадиона и да ни подкрепят с всички сили. Ние няма да предадем феновете си. Обещавам, че няма да ги има цирковете от времето на Ишков", каза той. Великов е бивш играч на дублиращия тим на "соколите", като дори е тренирал под ръководството на Румен Димов. Новата длъжност, която ще оглави ще е свързана с отбора. Той ще бъде човекът най-близо до тима. "Захващаме се с всичко. Виждате, че започваме отначало и трябва доста да поработим. Благодарим на Ники Станчев за всичко, което е дал на клуба. ники ще поеме отборът воден от Тодор Попов, а като докаже себе си, винаги е добре дошъл в мъжкия отбор", каза още Великов.

--- ole-bg.com


Последният мач на Ники Станчев ще е във ІІ кръг за купата


Последният мач на капитана и помощник-треньор на Спартак (Вн) Николай Станчев ще бъде на 8 ноември. Това стана ясно на пресконференцията на старши треньора на "соколите" Мирослав Миронов и новият спортно-технически директор Живко Великов. "Николай даде много на Спартак през всичките години и ние му благодарим. Той ще продължи кариерата си в ново поприще - ще стане треньор на една от възрастите в детско-юношеската ни школа. Неговият бенефис ще бъде най-много до месец в мача от втория кръг на турнира за купата на България", обясни Живко Великов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: