понеделник, декември 04, 2006

КАЛУНГА върнат в "Спартак"

Нигериецът Калунга се върна в "Спартак". Оказа се, че освобождаването му всъщност било привличане в отбора. Липсата на преводач обърнала ситуацията на 360 градуса. След контролата с "Черноморец" в Бяла футболистът казал, че си тръгва, защото
помислил, че е освободен.
Миронов върна играча в състава след разговор с него. 25-годишният Калунга даже получил авансово пари. На пратика той е първият нов футболист от зимната селекция на "соколите".
Тренировките ще продължат до края на седмицата. В заниманието участват футболисти, които са от Варна. Останалите запразнили. Няма да има друга контрола. Треньорът Миронов предупредил футболистите да внимават с килограмите. На 10 януари играчите първо ще минат през кантара.
До началото на пролетния полусезон трябва да бъде изградена още една вишка за телевизионните камери. Сега съществуващата била вдигната за националната телевизия.

--- varna-sport.com


Спартак ще вземе на проби трима сърби, съобщи техническият директор Живко Великов. "Имена няма да споменаваме заради ударите под кръста. Биографията на единия от тях обаче е впечатляваща", каза Великов. На работа в клуба след Нова година се завръща Димитър Диев.

--- 7sport.net

Няма коментари: