неделя, декември 10, 2006

Диян Кателиев: Напролет ще си върнем на Черно море за загубата

От Калоян Златков, в. Черно море"

Плеймейкърът на "соколите" Диян Кателиев все още се възстановява от травма, получена в мача за Купата на България срещу Монтана. Тогава техничарят бе заменен принудително малко след 20-ата мин. със съмнение за счупване на костица в глезена.

- Дидо, как върви възстановяването ти?
- Добре. С доктор Якимов правим специални упражнения, но наблягам предимно на бягането. Правим всичко възможно да ускорим възстановяването на проблемното място.

- Кое точно е то?
- Десният ми глезен. Срещу Монтана усетих, че нещо изпращя, и много ме заболя. После правихме снимки - излезе, че има счупване, после се оказа, че няма. Изобщо... абе, не ми се говори.

- И в крайна сметка какво излезе?
- Ами най-вероятно има разкъсани връзки. Вече се чувствам доста по-добре. Имам усещане за болка още, но пък преди нещо прескачаше в глезена ми. Бихме и 3 инжекции.

- Как ще коментираш представянето на Спартак в А група?
- Мисля, че бяхме перфектни. Никой не е очаквал да имаме толкова точки, затова смятам, че се представихме много добре.

- А как оценяваш изминаващата състезателна година?
- Оценявам я като много успешна. Върнахме се в А група. През есенния полусезон пък спечелихме 19 точки. Само дето се изложихме срещу Черно море, но напролет ще им го върнем.

- Мислиш ли, че е възможно с 3:0 да ги биете?
- Разбира се. Мачът е на Коритото, стадионът ни ще е пълен. Ще се привличат нови играчи в тима. Да не говорим и че ще направим подготовка. Ще имаме лагери. Някои забравиха, че през лятото нямахме такава, и ти знаеш как влязохме в първенството.

- В кой мач според теб Спартак показа лицето, което искате да имате?
- Безспорно това е победата ни над Славия. Играхме много добре. Бихме с 1:0, но изтървахме няколко положения за гол. Славия пък нямаше удар към вратата ни.

- Кога очакваш да започнеш пълноценни тренировки?
- Ако всичко е наред, с началото на зимната подготовка започвам да тренирам на 100 процента.

--- ole-bg.com

Няма коментари: