сряда, декември 13, 2006

Спартак уговори шест контроли

Спартак (Вн) уговори шест контролни срещи за зимната подготовка, съобщи администраторът на клуба Румен Димов. Варнеци започват подготовка на 10 януари, а първата им проверка е на 24 януари срещу Девня. Следват мачове с Добруджа (27 януари), Черноморец (Бургас) на Димитър Димитров-Херо (31 януари) и Светкавица (3 февруари). Все още не е ясно къде точно ще се проведат четирите проверки като това ще се уточнява допълнително. На 8 февруари "соколите" заминават на подготвителен лагер в Сандански, където ще проведат още четири спаринга. "За Сандански е ясно само, че ще срещнем местния Вихрен, но не знам точно на коя от четирите дати - 10, 14, 17 или 21 февруари. Другите съперници също ще са от региона - от Благоевград, Гоце Делчев и т.н. Последната ни контрола е предвидена за 24 февруари, когато във Варна ще ни гостува Шумен", обясни Димов.

--- ole-bg.com


Даниел Ангелов и Иво Василев също разтрогват със Спартак

Седем състезатели ще разтрогнат договорите си със Спартак (Вн) на заседанието на арбитражната комисия на Българския футболен съюз в четвъртък, разкри администраторът на клуба Румен Димов. Това са освободените от наставника Мирослав Миронов Стоян Ненов, Троян Радулов, Владислав Василев, Иво Тодоров и Станимир Георгиев, Ивайло Василев, който се контузи и напусна отбора още в средата на есента, както и юношата на "соколите" Даниел Ангелов (на снимката). Те ще се разделят със Спартак по взаимно съгласие.
Още не е ясна пък датата за заседанието на апелативната комисия към БФС, която трябва да разгледа жалбата на Спартак за намаляване на наказанието на защитника Стоян Ненов. Той бе лишен от състезателни права за една година, но се надява, че то ще бъде намалено на шест месеца. От варненския клуб обявиха преди две седмици, че ще заплатят глобата от 6000 лева на защитника, като се очаква тя да бъде намалена на 3000.

--- ole-bg.conm

Няма коментари: