понеделник, февруари 11, 2008

Станислав Жеков ще играе в Спартак и през пролетта

Защитникът Станислав Жеков ще играе във варненския Спартак и през порлетния полусезон, стана ясно днес. Снажният футболист бе на проби в казахстанския Астана, но трансферът му няма да бъде осъществен и ръководството на Нафтекс се е съгласило Станислав да играе като преотстъпен при "соколите" и напролет. Така в отбора се събраха петима централни защитници в лицето на Жеков, Фредерико Вилар, Венци Маринов, Димитър Стефанов-Бомбата и капитанът Боян Илиев. Така последният може да бъде използван през пролетния полусезон и в халфовата линия, където играе много добре.
От утре спартаковци се качват за втория си лагер в хотел "Термал". Там отборът ще е до 22 февруари, когато приключва започващият на 14-ти международен турнир, в който ще се пуснат общо девет отбора, размеделени в три групи. Варненския тим е в една тройка с Монта и румънския Политехника.
С отбора на лагера няма да заминат двамата юноши Орлин Обрешков и Михаил Михалев. Те ще се готвят със старшата възраст във Варна, а след завръщането на мъжете от лагера в Златни пясъци, ще тренират с първия отбор.
Старши треньорът Наско Атанасов пък си пожела футболистите му да спечелят турнира в Албена.

--- ole-bg.com

Няма коментари: