четвъртък, февруари 28, 2008

Атанасов: Селекцията и подготовката са на ниво!

Старши треньорът на "Спартак" Атанас Атанасов изрази задоволството си от привлечените футболисти и подготовката на тима през зимната пауза. "Към отбора се присъединиха състезатели, които да подсилят зоните, в които играят, а с това и да се повиши конкуренцията за отделните постове. При нас няма гръмки имена, но ние не се борим за евротурнирите, така че лично аз съм доволен от момчетата, които се присъединиха към нас", сподели наставникът на варненци. Еденствената цел, която ще гонят "соколите" през пролетта е класиране над 12-то място.
Преди гостуването в Пловдив на местния "Ботев" треньорският щаб е обезпокоен от контузиите на капитанът Боян Илиев, халфът Иван Найденов и нападателят Десислав Русев, както и от настинката на Велимир Иванович. Лекарят на тима д-р Мирослав Купенов, обаче гарантира, че Атанас Атанасов ще може да разчита и на четиримата футболисти. Атанасов заяви, че има наблюдения върху играта на съперника и в събота варненци ще се борят за трите точки.
Групата на "Спартак" отпътува за Пловдив в петък на обяд.
Днес след 15 часа трябва да станат ясни решенията на Дисциплинарната и Апелативната комисии. Първата ще разгледа поведението на нападателя на "Спартак" Владислав Мирчев спрямо главния съдия Антон Генов, по време на турнира в "Албена". Членовете на Апелативната комисия трябва да се произнесат за Десислав Русев и Димитър Стефанов.

--- spartak1918.com

Няма коментари: