сряда, ноември 12, 2008

Атанас Джамбазки е новият старши треньор на ПФК "Спартак" Варна.
Специалистът притежава треньорски лиценз УЕФА ПРО.
В кариерата си Джамбазки е бил наставник на "Славия", "Монтана" и "Спортист"-Своге. Той ще запази досегашния треньорски състав. За помощник ще бъде привлечен и Георги Станков от София.

--- spartak1918.com


Атанас Джамбазки е новият наставник на Спартак Варна

Бившият треньор на Славия ще дебютира начело на соколите в дербито с Черно море

Бившият наставник на Славия, Монтана, Спортист Своге и Локомотив Стара Загора Атанас Джамбазки е новият старши треньор на Спартак Варна, стана ясно днес. Той замени на поста временния наставник Илко Станчев, който водеше соколите след напускането на сърбина Слободан Сташевич.

Както е известно, варненският тим записа незадоволителни резултати от началото на сезона, като е над зоната на изпадащите само по голова разлика, изпреварвайки пловдивския Локомотив. По тази причина ръководството на соколите е прибегнало до услугите на специалист с опит в "А" група, какъвто е Джамбазки. Илко Станчев остава треньор на вратарите и администратор в клуба, каквито постове заемаше преди да замести Сташевич като старши треньор.
Назначаването на Джамбазки не е следствие на загубата на Спартак от Пирин в турнира за Купата на България (1-2), като дебютът на новия наставник ще бъде в градското дерби с Черно море този уикенд.

--- donbalon.eu

Няма коментари: