вторник, септември 12, 2006

Раздадоха премии в Спартак за победата над Славия

Положителните емоции след победата над Славия продължиха за футболистите на Спартак (Вн) и днес. Отивайки на стадиона състезателите бяха зарадвани с премиите, които ръководството им раздаде за победата над "белите". "Отново се уверихме, че ръководството е коректно в обещаването на премии. Така беше и когато победихме Рилски спортист с 3:1, така е и сега. В малко родни клубове премиите се получават 24 часа след успеха", заяви футболист от отбора.
Няколко от играчите обаче се оплакват от контузии. Боби Георгиев, Иван Вълков и Диян Кателиев стиснаха зъби и играха с травми по време на двубоя със Славия, но сега ще тренират облекчено в продължение на 2-3 дни. Наставникът Мирослав Миронов се надява да може да разчита на тях в гостуването на Ботев в Пловдив тази събота.

--- ole-bg.com


Пламен Михов: Благодаря на Влади Василев за добрата игра

Изпълнителният директор на Спартак Пламен Михов остана изключително доволен от показаното от тима в мача срещу Славия. Бившият футболист обаче противно на очакванията изрази и благодарностите си за добрата игра на нападателя Владислав Василев, който направи уникален пропуск на празна врата в мача. "Искам специално да му благодаря. През целия мач той водеше атаката на отбора. Няма значение, че е изтървал такова положение, на всеки се случва. Много съм доволен от успеха, защото мачът бе със съдбоносно значение за нас - зависеше накъде ще тръгне отбора. Вижда се, че работим в правилна посока и се надявам да се представяме все по-добре. Всички в клуба заслужават само добри думи", коментира развълнуваният Михов."

--- ole-bg.com


"Соколите" поляха победата в 4as Pik

Футболистите на Спартак (Варна) поляха победата над Славия с 1:0 в елитния варненски поп-фолк клуб 4as Pik. Най-щастлив беше голмайсторът Иван Вълков, който донесе трите точки на "соколите". Изненадващо беше отсъствието на ексцентричния футболист Иво Димов.
Резидент диджеят на 4as Pik DJ Теди Джорджо поздрави специално момчетата и им пожела да донесат още много футболна радост на варненските фенове. Купона продължи до ранни зори с микса от най-доброто на Балканите, поднесен от DJ Теди Джорджо и DJ Chocolate.

--- ole-bg.com

Няма коментари: