четвъртък, септември 14, 2006

Пламен Михов: Видолов и Саидходжа са най-опасни в Ботев

Според изпълнителния директор на Спартак Пламен Михов отборът има всички шансове да се поздрави с точка или три при визитата си в Пловдив, но само ако играе както срещу Славия. "Ако играем така както като бихме Славия, няма да си тръгнем надиграни от Пловдив. Другото основно нещо е да обезвредим двамата най-добри футболисти на "канарчетата" - Костадин Видолов И Саидходжа", заяви за www.ole-bg.com изпълнителния директор на спартаковци.

--- ole-bg.com


Спартак пътува до Пловдив за последно със стария рейс

Отборът на Спартак ще пътува за последен път със стария си клубен автобус, съобщи изпълнителния директор Пламен Михов. Както е известно, новият съсобственик на "соколите" Иван Динов закупи нов рейс с всички екстри за 200 хиляди лева, който пристигна във вторник в София. Леко забавяне с регистрацията обаче ще отложи пристигането на возилото във Варна за следващата седмица и така в петък тимът пътува за Пловдив със стария автобус.
Старши треньорът на варненци Мирослав Миронов продължава да изпитва проблеми с контузени състезатели. Халфовете Боби Георгиев и Диян Кателиев са с подути глезени, а нападателят Иван Вълков има проблеми с коляното. Най-сериозно е положението на дългокосия техничар, чието участие срещу Ботев е под въпрос.

--- ole-bg.com

Няма коментари: